Hallo, ik ben peter

Als lichaamsgerichte therapeut volg ik momenteel een 4-jarige psychotherapieopleiding aan het AIHP in Zoersel. Mijn voornaamste doel is om u te helpen bij uw persoonlijke groei en ontwikkeling. Door mijn eigen ervaringen heb ik geleerd dat stress, angst, hyperventilatie en emotionele problemen niet opgelost worden door alleen maar te denken. In plaats daarvan is het belangrijk om je lichaam te kalmeren, zodat je brein de kans krijgt om tot rust te komen. Ik help u graag bij het vinden van een stevig fundament, zodat u zelf verder kunt groeien en uw doelen kunt bereiken.

Video afspelen

De lichaamsgerichte technieken die ik toepas zijn voor iedereen toegankelijk, inclusief voor u!

Het is mijn passie om mensen te helpen. Ik heb zelf jarenlang gezocht naar manieren om meer energie en balans in mijn lichaam te vinden, en ik wens hetzelfde voor u.

Leer deze lichaamsgerichte technieken en kom tot rust, niet door problemen weg te denken, maar door rust in uw lichaam te creëren. U kunt deze technieken toepassen in diverse situaties, zoals tijdens stressvolle vergaderingen, angst- of hyperventilatieaanvallen in drukke straten, of wanneer emoties hoog oplopen na een ruzie. Ik help u graag om deze technieken te leren, zodat u ze kunt gebruiken wanneer u ze het meest nodig heeft.

Transcript van de video aanzetten
Kies voor vertrouwen en rust

Kies voor zelfzorg

Contacteer mij, dan bespreken we samen hoe ik u het beste kan helpen!