Hallo, ik ben peter

Mijn grootste ambitie is om u verder te helpen. Zelf heb ik veel geleerd met vallen en opstaan. Stress, angst, hyperventilatie of emoties behandel je niet door te denken maar door je lichaam rustig te houden, pas wanneer je lichaam rustig is krijgt je brein een stevig fundament om zelf tot rust te komen!

Video afspelen

Deze lichaamsgerichte technieken zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook voor u!

Mensen helpen, heel simpel, dat is mijn drijfveer.

Zelf heb ik jaren gezocht naar de juiste manier op meer energie en balans in mijn lichaam te krijgen.

En dat is wat ik u toewens.

Leer deze technieken en kom tot rust, niet meer door je uit de problemen te denken, maar door rust in je lichaam te creëren
Leer deze technieken toe te passen tijdens een vergadering met veel stress, tijdens een angst- of hyperventilatieaanval in een drukke straat, bij oplopende emoties na een ruzie… dus wanneer je het echt nodig hebt.

Transcript van de video aanzetten
Jij verdient de vrijheid van angst en paniek

Ben je klaar om aan zelfzorg te doen?

Contacteer mij, dan bespreken we samen hoe ik u het beste kan helpen!